Vi har fått energiboosten av Luleå Energi
2020-06-15 14:17
Idag är vi oerhört glada och stolta. Vi har nämligen för vårt viktiga jobb inom Luleås lokala föreningsliv tilldelats bidrag från Luleå Energi och Energiboosten. Pengarna ska ses som en extra kraft till det lokala föreningslivet på gräsrotsnivå, som på olika sätt drabbats av coronapandemin.

Luleå Energi skriver: "I samhället är engagemanget hos de som lägger otaliga ideella timmar på att skapa en meningsfull fritid för våra yngsta barn, för ungdomar på väg in i vuxenvärlden samt för vuxna och äldre genom att skapa mötesplatser inom föreningslivet, något av det viktigaste vi har. I såväl små som stora sammanhang skapar det här arbetet kittet i samhället och spelar en avgörande roll för både individer och kommunen i stort och det vill vi behålla i framtiden."

Pengarna som täcker det vi förlorat under vårterminen, samt ökade kostnader i samband med coronapandemin kommer att användas till utbildning av våra ledare, att anordna läger och kompensera de medlemmar som tvingades avsluta terminen redan i april, samt att bidra till inköpet av nya dräkter och uniformer då vi inte kunnat genomföra säljkampanjer eller anordna uppvisningar med betalande publik.

Tack till LULEÅ ENERGI för att ni är med och står bakom vår verksamhet, så att vi kan förverkliga vår dröm. Ert stöd är GULD värt!

Vi efterlyser pant2022-01-03 08:22
Bring a friend2021-10-31 14:32