SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheerleadingförening, LCD

Schemat 29 augusti-12 september (UPPDATERAT!!!)
2021-08-20 23:47

Uppdaterat! Våra fantastiska ledare har haft ett uppstartsmöte inför termin- och säsongstarten. Då beslutades att de första träningarna kommer att hållas söndag den 29 augusti. Planen var att starta redan måndag den 23 augusti, men pga oförutsedda händelser som står utanför vår möjlighet att planera och förutse så väljer vi att dra igång en vecka senare än planerat. Ordinarie schema gäller således från den 29 augusti.

 

Beklagar ev strul, men hoppas på förståelse för vårt beslut då det till syvende och sist handlar om att kunna erbjuda bra och säkra träningar, med väl förberedda tränare och också ordinarie tränare på plats. 

 

 

Tiderna och det som är planerat för perioden 29 augusti-12 september. Samtliga som hittills fått en plats i våra grupper har också fått utskickat ett meddelande med allmän information och vilken grupp de tillhör.

 

Tyvärr har vi inte kunnat lägga ut ett mer långsiktigt schema, då kommunen fortfarande inte har släppt alla halltider för säsongen. Därför måste vi avvakta och reservera oss mot eventuella ändringar som kan komma. Vi återkommer därför inom kort (hoppas vi) med de fasta tider som kommer att gälla ... samt också mer information för vad som gäller för varje grupp. 

 

Allmänt så är siktet inställt på att följa den struktur som gäller just nu och som ni hittar här på hemsidan loch där schemat (dvs tiderna) återfinns i kalendern, eller i respektive grupps egen kalender. Samma tider återfinns också i medlemsappen.

OBS! Ni måste kolla vad det står i kalender, då det också ser lite olika ut under de kommande tre veckorna. Räcker inte bara att gå efter de generella tiderna som ni fått utskickat med mail.

 

Vad måste man tänka på nu när vi börjar träna igen?


Vi ber er alla tänka på att vara på plats och komma till träningen på utsatt tid. Notera dock att om ni inte är helt friska och symtomfria så får ni inte komma och träna. Det gäller även om någon i er närhet är sjuk eller har testat sig för covid. Som vanligt gäller att ni då också ska meddela eventuell frånvaro till er tränare enligt ovan. 

Skulle någon råka bli smittad så måste ni snarast och omedelbart kontakta oss och meddela detta så vi kan smittspåra och se om det finns risk för att någon exponerats för eventuell smitta.

I övrigt gäller de riktlinjer och rekommendationer som utfärdas av Folkhälsomyndigheten, Region Norrbotten och vårt idrottsförbund (Svenska Cheerleadingförbundet).

För att minska trängseln i lokalerna och minimera risken för smittspridning fortsätter vi att begränsa flödet av antalet personer inne i anläggningen. Exempelvis tillåts enbart ett lag i taget inne i hallen, med olika in- och utgång. Inga besökare, så tränarna för de yngsta kommer att stå och ta emot tjejerna vid entrén när föräldrarna lämnar av de vid Porsöhallen. Behöver tjejerna hjälp med att exempelvis knyta skorna eller om det är något annat som ni vill att tränarna ska känna till så är ni varmt välkomna att höra av er innan eller i samband med hämtning/lämning.

Samtliga tjejer kommer att få börja och avsluta träningen med att tvätta händerna. Därutöver använder vi handsprit som komplement. 

Jättebra om alla byter om och förbereder sig för träningen redan där hemma. Då minskar vi trängseln i omklädningsrummen. Tänk bara på att komma ihåg överdragskläder nu när det börjar vara lite svalare och kanske lite kyligt under kvällstid. 

Utomhusskor lämnas i lilla hallen vid entrén. Tänk på att ställa skorna vid väggen och inte bara sparka av er skorna på golvet. ytterkläderna hängs sedan av och lämnas i omklädningsrummet. Eventuella värdesaker tas med in i hallen. 

Samtliga som har axellångt hår eller längre ska ha det ordentligt uppsatt. Inget hår får hänga i ansiktet och störa under träningen. Naglar ska vara kortklippta och får inte riskera att klösa eller skada andra. 

Samtliga smycken ska vara avtagna under hela passet. Vi tejpar inga örhängen. Kan man inte ta av sig sina smycken får man av säkerhetsskäl avstå vissa moment - byggmomenten och all tumbling. Gäller alla och alla grupper. 

Gällande klädsel rekommenderas kort och gott det ni tycker om att träna i. Ni ska trivas och det ska vara bekvämt. Exempelvis fungerar shorts eller tights, ihop med ett linne eller en t-shirt jättebra. Vi vill dock inte att ni använder er av alltför pösiga eller halkiga tyger. Gör det svårt att passa och hjälpa er när ni bygger och voltar. 

Sedan behöver ni också ha på er skor när ni tränar. Har ni inte cheerleadingskor rekommenderar vi att ni använder er av relativt mjuka, men ändå stabila inomhusskor. Tänk på att sulan inte får vara grov eller färga av sig. Skorna får inte heller vara smutsiga eller använda utomhus. Mer information kring detta ges längre fram. 

Behöver man glasögon under träningen rekommenderar vi att man hämtar ut flexibla sportglasögon hos Synsam som är gratis för alla barn mellan 5-12 år. Länk: https://www.synsam.se/alla-ska-se

Vi ber er också notera att ni inte får dela vattenflaska utan vi vill att alla har med sig en egen fylld vattenflaska. Ta gärna också med er en frukt som ni kan äta direkt efter avslutad träning. 

Kvarstår frågor eller funderingar? Hör av er!

Skulle ni sedan ha missat det? Glöm inte att följa och gilla oss i sociala media, på Facebook och Instagram där vi heter som föreningen Luleå Cheer & Dance Team (lcdteam eller lcd_cheer). 

För att följa det som händer inom svensk cheerleading kan ni följa och gilla Svenska Cheerleadingförbundet. Även de finns på sociala media. Hemsidan har adress cheerleading.se. 

Avslutningsvis ... Om ni har någon vän eller kompis som också vill börja med cheerleading hos oss så kan de anmäla sig via hemsidan lcdteam.se och då fliken "intresseanmälan". Finns ett antal platser kvar i samtliga grupper. 

Vi ses i hallen. Varmt välkomna till en ny säsong med LCD!

 


Nyhetsarkiv
2023-11-06 23:21
Vi säljer SM-mössan 2023-10-13 23:06
En liten påskhälsning2023-04-06 21:35
Dags för årsmöte2023-01-10 23:22
Julen börjar här2022-11-11 17:00
Vecka 42 = Rosa oktober2022-10-13 13:57
Vi har flyttat2022-08-25 23:58
Cheer for Pride2022-08-16 21:47
Dragningen DM lotteriet2022-02-21 12:11
Vi efterlyser pant2022-01-03 08:22
Bring a friend2021-10-31 14:32
Årets julhälsning2020-12-23 15:50
Tack för erat stöd2020-11-09 21:37
Bring a friend day2020-02-27 08:09
Honeybees är i final2019-11-30 23:26
 
Glöm inte medlemsappen
Var med och stötta LCD
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten

Teckna en prenumeration - stötta Luleå Cheerleadingförening, LCD

Bronsbingo - 1 bingolott/ vecka

Silverbingo - 2 bingolotter/ vecka

Guldbingo - 2 dubbellotter/ vecka

Prenumerera på Sverigelotter

Glöm inte välja Luleå Cheerleadingförening, LCD som föreningen du vill ge ditt stöd.

Våra sponsorer
En del av svensk idrott