En av Europas främsta tränare kommer till Luleå
2021-09-02 20:00
Nathalie Bröndrup, efter JVM-silvret 2019.

Under kommande helg får vi besök av Nathalie Bröndrup från Norge, för att fylla på med inspiration, men också för att få ta del av erfarenheter och ny kunskap. Fokus kommer att ligga på nya skills och teknikträning, inför den kommande säsongen.

Nathalie Bröndrup är en av Europas absolut främsta tränare. Hon är ansvarig tränare för Viqueen Incredible junior elite, som är regerande junior europamästare. Hon är tränare för det norska juniorlandslaget för damer och hon är aktiv medlem i Viqueen Spirit som är regerande europamästare och som kommer att representera Norge på virituella VM (online) nu i slutet av september.

-- Att våra tjejer ska få träna tillsammans med henne är en ynnest som vi är glada och stolta över att kunna få ge till våra medlemmar, säger föreningens ansvariga tränare.

De är också glada och tacksamma över att ha fått den här möjligheten via HitCamps och vår koreograf Carina Castro, som de samarbetar med sedan 2017.

Information om de tider som gäller har skickats ut till samtliga berörda medlemmar. Samtliga tider finns som vanligt också publicerade i kalendern och på lagsidan på lcdteam.se.

Bring a friend2021-10-31 14:32
Årets julhälsning2020-12-23 15:50