Vi anordnar en cheer loppis under Cheer Spring Show
2024-04-11 13:40

Har du fräscha, hela, rena cheersaker som du inte använder mer, men som har mycket kvar mer att ge? Ta med och sälj under Cheer Spring Show.

På efterfrågan anordnar vi en liten cheer-loppis. När du kommer in till hallen hittar du ett bord där ni kan lämna in de prylar ni vill sälja.

Det du lämnar in måste vara helt, rent och fräscht. Märk upp sakerna tydligt med pris, namn och swishnummer.

Vår cheer-mom Zara kommer att stå vid bordet och hålla koll och hjälpa till, men ev köp och betalning sker direkt mellan säljare och köpare. Kvarstår frågor? Hör av er!