SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheerleadingförening, LCD

Biljetterna är släppta till Cheer Spring Show
2024-04-25 01:31
LCD Honeybees under DM 2024. Foto: Rickard Garvare.

Nu har vi släppt biljetterna till Cheer Spring Show 2024. I år medverkar förutom vår förening även MAIF Cheerleading från Gällivare, Cheer Future från Boden, Cheer Unity från Piteå, samt Kalix Cheerleading Team. Så roligt!!! 

Eventet äger rum i Luleå Energi Arena, lördag den 11 maj kl 13-16. Spara INTE med att köpa biljetter. De kommer att gå åt.
 
Direktlänk till biljettsidan hos Billetto: https://billetto.se/e/cheer-spring-show-biljetter-982535
 
Biljetterna kommer precis som vid tidigare uppvisningar endast att säljas online och via Billetto. Det är de blåa och röda platserna på biljettsidan som är öppna för försäljning.
 
Vilka platser ska ni välja?
 
Mattan kommer att ligga med uppvisningen riktad mot de blåa prickarna. Se skissen på biljettsidan. Sedan har vi även öppnat upp en del av ena kortsidan, de röda prickarna. Bakom mattan så kommer vi inte att ta in någon publik.
 
Vad gäller för de aktiva utövarna?
 
Vi återkommer med exakta tider för samling, osv gällande de aktiva utövarna. Räkna dock med att de behöver komma dit tidigare precis som förra året för genrep, osv.
 
Vi kommer att ha fikaförsäljning, cheer loppis och lite annat smått och gott som ni kan fynda. Bland annat fina rosetter och scrunchies.
 
Varmt välkomna till årets våruppvisning – Cheer Spring Show
 
 
 
Glöm inte medlemsappen
Var med och stötta LCD
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten

Teckna en prenumeration - stötta Luleå Cheerleadingförening, LCD

Bronsbingo - 1 bingolott/ vecka

Silverbingo - 2 bingolotter/ vecka

Guldbingo - 2 dubbellotter/ vecka

Prenumerera på Sverigelotter

Glöm inte välja Luleå Cheerleadingförening, LCD som föreningen du vill ge ditt stöd.

Våra sponsorer
En del av svensk idrott