Våra lag och tränare

Inför kommande säsong (2023/2024) planerar vi att startat upp tio grupper - tre tävlingsgrupper, två stuntlag, en tävlingsförberedande grupp, samt fyra träningsgrupper. Dessutom fortsätter vi med våra individuellt anpassade tumblinggrupper som är fyra till antalet. Här nedanför ser du den struktur vi har för våra grupper.

Vi har redan fått in förfrågningar och om vi får in ännu fler intresserade är vi beredda att starta fler grupper - i olika åldrar, inom såväl cheer som cheer performance (tidigare cheerdans), vuxenträning och paracheer. Så är du intresserad - Anmäl dig nu! Gäller även er som kan tänka er att bli ledare.

Till er som är ledare i föreningen - För att komma åt samtliga dokument och kommande planering på intranätet, glöm inte att logga in på sidan. See you there! ;-)

Verksamhetsledare i vår förening är Carin Sjöblom.

När vi tar in gästtränare och anordnar träningsläger kommer även de instruktörerna att presenteras allt eftersom.

Notera att vi söker fler tränare och ledare för att kunna bereda plats för fler.

Vill du komma i kontakt med något av lagen eller våra tränare gör du det enklast genom att maila lulea.cheerleading@gmail.com. I ämnesraden kan du gärna ange vilken grupp det gäller.

Övrig information!

Till tävlingsgrupperna och den tävlingsförberedande gruppen sker intag efter provträning, samt under förutsättning att vi har platser kvar i grupperna på de positioner som kan vara aktuella.

Även om det är en klar fördel så behöver man absolut inte ha någon tidigare erfarenhet av cheerleading, dans eller gymnastik. Alla erbjuds träning efter sina egna personliga förutsättningar.

Till träningsgruppen sker intag enbart efter kölistan.

Är du det minsta nyfiken? Tveka inte! Anmäl dig!

Anmälan vill vi att ni skickar in skriftligt och då via länken Intresseanmälan. Tack på förhand!