Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2019. Foto: PeO Jakobsson.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

På måndag 25 januari inleds vårterminen 2021
2021-01-21 11:43
Efter ett antal veckor då vi inte kunnat träna tillsammans på grund av restriktioner till följd av pandemin är det äntligen dags att starta upp så smått igen. På måndag den 25 januari öppnar vår träningshall igen, om än med vissa förbehåll.

För snabba förändringar gällande beslut och planering som kan komma ber vi er att hålla er uppdaterade. Vi följer strikt de råd och rekommendationer som lämnas av Luleå kommun, tillsammans med ansvariga myndigheter och vårt idrottsförbund.
Fakturor avseende vårterminen 2021
2021-01-08 21:56
Alla som tilldelats en plats i våra grupper och/eller som fortsätter från höstterminen har fått utskickat de fakturor som gäller för vårterminen 2021.
Vill du börja med cheerleading till våren?
2020-12-26 20:06
Vi har jullov just nu och kommer inte påbörja vårterminen inomhus förrän tidigast den 24 januari, men om du vill säkra en plats till våren tar vi gärna emot din intresseanmälan redan nu. Gäller enbart träningsgruppen och den tävlingsföreberedande gruppen, samt de som inte tränade med oss redan i höstas.

Hoppas att också du vill bli en del av vår lilla förening!
Årets julhälsning
2020-12-23 15:50
Från oss alla i Luleå Cheer & Dance Team till er alla önskar vi en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Med denna julhälsning till vi också passa på att tacka alla föräldrar, vänner, supportrar, sponsorer och andra partners för ett fantastiskt stöd under det år som gått. Ni är alla guld värda!
Ingen inomhusträning före 24 januari
2020-12-21 18:50
Just nu har vi jullov. Tanken var att vi skulle starta upp vårterminen den 10 januari, men efter regeringens nya restriktioner i fredags står det klart att vi inte kommer att köra några inomhusträningar mellan den 10-24 januari.

Ladda hem medlemsappen