SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheerleadingförening, LCD

Välkomna till Luleå Cheerleadingförening, LCD
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.
 
Vi säljer digitala bingolotter i påsk
2023-03-21 22:47

Till påsk säljer vi digitala lotter till bingolotto som sänds på påskdagen den 9 april. Som vanligt bjuder programmet på underhållning, spänning och fina vinster.

Försäljningen sker via den länk som ni hittar i detta meddelande. Sprid den gärna vidare till vänner och bekanta. 

Stötta LCD när du handlar, bokar och spelar
2023-03-11 19:06

Du kan på ett enkelt sätt vara med och stötta Luleå Cheerleadingförening, LCD. När du beställer varor eller bokar resor och hotell online - Gå då via Sponsorhuset. Spelar du via Svenska spel eller på Bingolotto - Se till att du är valt vår förening som din favoritförening och därmed är med och stöttar vår förening. Är du företagare - Missa inte möjligheten att ansluta er till Sponsorhuset företag. Tack för erat stöd på förhand! Det är guld värt.

Utbildningsdag med RF Sisu Norrbotten
2023-02-25 21:57

På schemat stod ... Vad är på G? 🌟 Skadeförebyggande träning 🌟 Akut skadehantering och att linda rätt 🌟 Trygg idrott 🌟 Redovisning av pågående projekt

Inbjudan till Cheer Spring Show
2023-02-23 12:36

Söndagen den 7 maj arrangerar vi en show och dag för cheerleading i Luleå. Inbjudna är alla intresserade lag från norra Sverige – Gällivare, Boden, Luleå, Piteå och Skellefteå – samt Northern Lights från Uleåborg i Finland – och vi hoppas på ett stort deltagande. 

 

Här hittar ni inbjudan till showen

 

 

Level up days på sportlovet
2023-02-22 00:13

Under sportlovet kör vi ett specialschema. Tanken med "Level up days" som vi kallar de här träningarna är att de som kommer och är med på respektive träning ska få en utmaning. Kanske prova på något nytt. Under dessa pass fokuserar vi på stunt och tumbling, då tiden är begränsad. Vi tänker på att träna säkert och kollar av grunderna innan vi avancerar vidare. Vi är också noga med att använda spotters.

 
Var med och stötta LCD

Teckna en prenumeration - stötta Luleå Cheerleadingförening, LCD

Bronsbingo - 1 bingolott/ vecka

Silverbingo - 2 bingolotter/ vecka

Guldbingo - 2 dubbellotter/ vecka

Välj Luleå Cheerleadingförening som föreningen du vill ge ditt stöd


Använd Sponsorhuset - du får pengar tillbaka och du stöttar LCD

Våra sponsorer
En del av svensk idrott