Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2019. Foto: PeO Jakobsson.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Vi startar upp group stunt
2021-07-16 19:00

Till hösten kommer vi att starta upp ett lag i group stunt junior som komplement till junior level 3. Vi gör det för att bereda föreningen möjlighet till utveckling, men också för att boosta vårt kunnande och vår teknik i olika byggmoment. Något som vi är övertygade kommer att gagna samtliga lag i föreningen.

Ett av sommarens stora nöjen betyder stöd till vår förening
2021-06-28 20:28

Genom vår förening kan du köpa digitala bingolotter till Bingolottos sommarkvällar. Då är du samtidigt med och ger ett stöd till vår verksamhet. Programmet som kommer att sändas under sju sommarkvällar har premiär i TV4 på söndag den 4 juli kl 20. Självklart kan alla lotter rättas och kontrolleras i efterhand om man inte vill eller hinner sitta och titta under spelets gång.

Här har du länken till vår lottbutik

Du kan också scanna QR-koden med din mobilkamera när du vill köpa bingolotter av oss.

Tack för ditt köp på förhand - Ditt stöd är guld värt!

I helgen är våra tränare med på Cheer-Forum
2021-06-17 00:37
Schema Cheerforum 2021. Källa: Svenska Cheerleadingförbundet.

Den 19-20 juni är det dags för cheerforum som i år är helt digitalt. Några av våra tränare kommer att delta digitalt, medan övriga kommer att sitta tillsammans och följa Cheerforum på ett coronasäkert sätt.

Fortsatt smittspridning i Luleå - Vi lättar inte på några restriktioner
2021-05-29 23:29

Smittspridningen fortgår och siffrorna i Norrbotten ser inte bra ut just nu. Därför vill än en gång trycka på och framhålla de åtgärder som vi vidtagit för att bidra till en ökad följsamhet av de regler och restriktioner som gäller. Vi alla måste vara med och ta ett gemensamt ansvar och vi förutsätter att alla tränare, medlemmar och föräldrar håller sig nogsamt informerade.

För att vi ska känna oss trygga och säkra i vår verksamhet så står vi i ständig kontakt med både Svenska Cheerleadingförbundet, RF-Sisu Norrbotten och Smittskyddet i Norrbotten. Det här betyder också att det kan komma snabba förändringar, när och då nya besked kommer. Se därför till att hålla koll både på hemsidan och i er mail.

Vi pantar för klimatet samtidigt som vi tjänar pengar
2021-05-24 20:36
Både vi själva och våra supportrar kan lämna in pant till förmån för LCD.

Vi är nu anslutna till Pantamera. Alla föreningar som är det finns valbara på storpantarautomaterna Pantamera Express – exempelvis den som finns på Kronans återvinningscentral - så det blir enkelt för alla supportrar att stötta oss.