Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Här köper du biljetter till föreställningen Skájdde
2022-06-29 20:30

Den 29-31 juli spelas Skájdde på utescenen i Storforsen. En storslagen och magisk dans och musikföreställning för alla åldrar. Biljetterna köper du genom oss med 25 kr rabatt/ biljett.

Inbjudan till sommarens bästa läger
2022-06-17 20:16

During the second weekend of August 12-14, we will host an open cheercamp in Luleå. Invited are all interested cheerleaders – individuals, teams and clubs/programs from Sweden, Norway, and Finland.

You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

The numbers of participants are due to the facility limited for 130, so don’t hesitate to send in your registration.

Here you find some more information.

Tårtkalas när vi är med och firar Luleå 400 år
2022-06-12 18:40

Coronapandemin satte käppar i hjulet, men nu är det dags för tårtkalaset som fick flyttas fram från förra årets 400-årsjubileum. Lördagen den 18 juni blir det familjefest. Vi är en av de föreningar som finns representerade i stadsparken.

Dags för säsongsavslutning
2022-05-16 15:54

Under tisdag-onsdag denna vecka så kör vi samträning och uppvisningar med samtliga grupper i föreningen. Det blir då också en avslutning på vårterminen 2022 och säsongen 2021/2022.

Två medaljer och en fantastisk upplevelse
2022-05-16 02:13

Årets riksmästerskap i cheerleading slutade i en tolfte plats, ett brons och ett silver. Vi är både nöjda och stolta. Tjejerna gav allt och gjorde sitt allra bästa. Våra lag - LCD Jackets och LCD Honeybees - med tränare och aktiva, har representerat föreningen, svensk cheerleading och Luleå på allra bästa sätt.