Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Dags för säsongsavslutning
2022-05-16 15:54

Under tisdag-onsdag denna vecka så kör vi samträning och uppvisningar med samtliga grupper i föreningen. Det blir då också en avslutning på vårterminen 2022 och säsongen 2021/2022.

Två medaljer och en fantastisk upplevelse
2022-05-16 02:13

Årets riksmästerskap i cheerleading slutade i en tolfte plats, ett brons och ett silver. Vi är både nöjda och stolta. Tjejerna gav allt och gjorde sitt allra bästa. Våra lag - LCD Jackets och LCD Honeybees - med tränare och aktiva, har representerat föreningen, svensk cheerleading och Luleå på allra bästa sätt.

Vi tävlar på RM/SM i cheerleading
2022-05-14 00:03

Det är dags för de nationella mästerskapen, RM/SM i Cheerleading 2022, att avgöras i Nyköping. Tävlingarna som pågår under två dagar sänds via livestream och kan följas via followme-sport.com 🌟 På bilderna ser du våra starttider lördag 14 maj.

Föreningen har valt en ny styrelse
2022-05-08 16:59

I samband med det extra årsmötet valde föreningen en styrelse som ska fungera fram till årsmötet i september. Känns fantastiskt roligt att föreningen växer och är på gång.

Vi startar en ny grupp för de som är födda 2008-2012
2022-05-07 13:40

Är du född mellan 2008-2012 och vill träna cheerleading en timme en gång i veckan? Tycker du om dans, akrobatik, hopp, volter och att bygga mänskliga formationer i form av stunts och pyramider och som du vill lära dig mer om? Ja, då ska du inte tveka att anmäla dig till oss.