Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2019. Foto: PeO Jakobsson.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Information om resten av vårterminen
2021-03-21 09:00

Nu har våra ledare haft ett möte där de planerat för resten av vårterminen och den här säsongen. Vi kommer att avsluta vårterminen den 9-10 maj, men bara några dagar senare kommer vi att starta upp den kommande säsongen.

Inga träningar under sportlovet
2021-03-05 10:42

Med anledning av att smittspridningen fortsätter öka i Luleå, samt att vi vill vara med och bidra till att minska alla kontakter med utomstående, väljer vi att ställa in samtliga träningar under hela sportlovet. Nästa träning således måndag vecka 11.

DM norra 2022 avgörs i Luleå
2021-02-26 18:38
Lånad bild från Svenska Cheerleadingförbundets ínstagramkonto.
Nu är datumen för Svenska Cheerleadingförbundets mästerskapstävlingar 2022 klara.

För oss gäller som mål ...

* DM norra i Luleå den 19 februari
* RM/SM i Nyköping den 14-15 maj

Mer information kommer längre fram.
Vi säljer ungdomshäftet med många fina rabatter
2021-02-21 20:49

Vi har fått ett KANONERBJUDANDE som vi inte kan tacka nej till. Att sälja UNGDOMSHÄFTET.

Av de som tagit fram rabatthäftet sägs att det är Luleås bästa rabatter! Nedsatta priser och erbjudanden på allt från mat, sportgrejer, kläder och nyttoprylar till hotell, upplevelser och fiffiga tillbehör. Bara på ICA Kvantum kan man lätt tjäna in 225 kronor.

Häftet som gäller fram till 31 maj kostar 200 kr att köpa. Tillskottet i vår kassa blir då 100 kr/ sålt rabatthäfte.
Bra att veta inför träningarna på Arcus
2021-02-18 12:18

På lördag den 20 februari genomför vi vårens första tumblingdag i Arcus gymnastikhall. Som ett led i förberedelserna inför detta har vi skickat ut ett meddelande till de grupper som berörs med några saker som alla måste tänka på.

Extra viktigt också att alla denna gång verkligen visar hänsyn till reglerna och varandra, samt hör upp på Minna och Josefine, eftersom vi kommer att dela anläggningen med en grupp AG-tjejer.

Ladda hem medlemsappen