Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2019. Foto: PeO Jakobsson.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

LCD Jackets har fått en riktigt Power start
2021-10-17 22:27

I helgen har våra juniorer i LCD Jackets, junior level 2 genomfört säsongens koreografiläger. Under tre intensiva dagar har de lagt grunden för det som komma skall.

Stötta LCD när du handlar, bokar och spelar
2021-09-23 09:49

Du kan på ett enkelt sätt vara med och stötta Luleå Cheer & Dance Team när du exempelvis beställer varor eller bokar resor och hotell online. Gå då via Sponsorhuset och Ullmax. Spelar du via Svenska spel eller på Bingolotto, se då tll att du är med och stöttar vår förening. Tack för ditt stöd på förhand! Det är guld värt.

En intensiv och lärorik helg är över
2021-09-05 21:07

Under helgen har vårt junior level 3 lag haft besök av Nathalie Bröndrup från Norge. I tre dagar har de fått prova på och utveckla nya skills, men också fått tips som kan hjälpa de att förbättra sin teknik.

En av Europas främsta tränare kommer till Luleå
2021-09-02 20:00
Nathalie Bröndrup, efter JVM-silvret 2019.

Under kommande helg får vi besök av Nathalie Bröndrup från Norge, för att fylla på med inspiration, men också för att få ta del av erfarenheter och ny kunskap. Fokus kommer att ligga på nya skills och teknikträning, inför den kommande säsongen.

Cheerleading och LCD står för trygghet
2021-08-27 23:23

Under torsdagen nåddes vi av informationen att Svenska Cheerleadingförbundet fått kännedom om och utreder vad de beskriver som olämpligt och eventuellt olagligt beteende. Något som förbundet ser allvarligt på och därför har också information gått ut till landets samtliga föreningar. Även till oss.

Därför informerar vi nu även er som våra medlemmar. För det är jätteviktigt att vi gemensamt bistår och stöttar de som blir utsatta för felaktiga beteenden, så som sexuella anspelningar och sexuella kränkningar. Det är aldrig den som utsätts som gör fel. Felet ligger alltid hos förövaren.