Välkomna till Luleå Cheerleadingförening, LCD
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Vill du bli en del av LCD kommande säsong?
2024-04-25 00:17
Nu har vi öppnat anmälan inför säsongen 2024/2025. Går du i LCD idag eller om du redan står på föreningens kölista så behöver du inte höra av dig just nu. Vi återkommer med information. Ni övriga ... Se till att ni följer med LCD på den resa som väntar. Varmt välkommen med din intresseanmälan.
Hit Summer Camp
Inbjudan till / Invitation for Hit Summer Camp 24
2024-04-23 01:28, Hit Summer Camp

During the third weekend of August 16-18, we will host an open cheercamp in Luleå. We offer you a camp divided into levels, as well as classes for all coaches.

You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

Vi har varit och tävlat i Finland
2024-04-15 12:31
Northern Spring Cup 2024. Foto: @tedde.swe

Vilken dag det blev. Två guld, en 6:e plats och en 7:e plats. Tack till alla inblandade och tack till er alla som gjorde en dagsutflykt till Oulu för att titta på Northern Spring Cup

Loppis med LCD lördag den 4 maj
2024-04-10 18:53

Kom och fynda! Vi anordnar en loppis till förmån för vår resa till RM/SM i cheerleading i Helsingborg, i slutet av maj. Har du kläder, leksaker eller husgeråd och inredning som du inte längre behöver? Skänk dem till oss. Vi säljer dem vid vår loppis.

Vi nådde målet i historiskt mästerskap
2024-03-26 21:44
LCD Bees sr, SM-veckan 2024. Foto: @tedde.swe

Vi kvalade till final som femte lag. I finalen slutade vi åtta. SM-Veckan har varit en otroligt fin upplevelse och en härlig utmaning.

Hjälp LCD att nå RM i Helsingborg
En insamling för Luleå Cheerleadingförening, LCD
Luleå Cheerleadingförening, LCD har kvalat vidare till riksmästerskapet (RM) i cheerleading med tre av våra lag - Bees jr, LCD Jackets och LCD Honeybees. Tävlingarna avgörs i Helsingborg och vi söker stöd till resan.