Välkomna till Luleå Cheerleadingförening, LCD
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Missa inte att anmäla dig till den kommande säsongen
2024-07-11 10:07

Anmälan inför säsongen 2024/2025 är öppen.

Vi tar emot intresseanmälningar till både våra tävlingsgrupper och våra träningsgrupper. Vi är även öppna för att starta fler och nya lag.

Se till att ni följer med LCD på den resa som väntar. Varmt välkommen med din intresseanmälan.

RM / SM visade vilken nivå det är på svensk cheerleading
2024-06-01 08:03

Årets RM slutade med en tredjeplats för Bees jr, en tolfte plats för LCD Jackets och en sjätte plats för LCD Honeybees. Fantastiska prestationer i den tuffa konkurrensen, för vilken nivå det är på svensk cheerleading idag. Wow! Så roligt att se och få vara en del av detta.

Hit Summer Camp
Inbjudan till / Invitation for Hit Summer Camp 24
2024-04-23 01:28, Hit Summer Camp

During the third weekend of August 16-18, we will host an open cheercamp in Luleå. We offer you a camp divided into levels, as well as classes for all coaches.

You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

Vi har varit och tävlat i Finland
2024-04-15 12:31
Northern Spring Cup 2024. Foto: @tedde.swe

Vilken dag det blev. Två guld, en 6:e plats och en 7:e plats. Tack till alla inblandade och tack till er alla som gjorde en dagsutflykt till Oulu för att titta på Northern Spring Cup

Loppis med LCD lördag den 4 maj
2024-04-10 18:53

Kom och fynda! Vi anordnar en loppis till förmån för vår resa till RM/SM i cheerleading i Helsingborg, i slutet av maj. Har du kläder, leksaker eller husgeråd och inredning som du inte längre behöver? Skänk dem till oss. Vi säljer dem vid vår loppis.