Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Vårens första säljkampanj - NewBody
2023-02-02 10:44

Nu har vi startat vårterminens första säljkampanj med kläder och smakhöjare, men även produkter för hem och hudvård från NewBody Family. Säljperioden pågår fram till den 27 februari.

Alla platsar stipendiet för våra barn och ungdomar
2023-01-19 22:08
Bilden kommer från RF Sisu Norrbotten

Stipendiet ska ge barn och unga möjlighet att vara med i idrotten, oavsett ekonomiska förutsättningar. Stipendiet kan sökas för den som är mellan 6-18 år, eller fortfarande går på gymnasiet. Hen ska vara folkbokförd eller "placerad" i Luleå kKommun och ha ett svenskt personnummer. Stipendiet kan täcka kostnader för idrottsutövandet, exempelvis medlemsavgift, träningsavgifter, läger, klubbkläder samt resor till och från träning och tävling.

Dags för årsmöte
2023-01-10 23:22

Härmed kallas alla medlemmar till årsmöte måndag den 30 januari kl 18.30-19.30.  Vi kommer att hålla till på hotell Scandic i Luleå. 🌟 Efter årsmötet följer ett informationsmöte kl 19.30-21 om våra arbetsuppgifter och arbetsfördelningen under DM norra 2023. Där uppmuntrar och uppmanar vi alla tävlingslagens medlemmar att delta, tillsammans med en förälder eller annan vuxen representant.

OBS! Vi har inga träningar eller någon annan verksamhet denna måndag, just för att samtliga medlemmar ska kunna delta på årsmötet.

Panta efter alla jul- och nyårshelger - stötta samtidigt LCD
2022-12-29 16:35

Efter alla jul- och nyårshelger lär det finnas en hel del pantburkar och pantflaskor som ligger och väntar på att lämnas in. Brukar ju samlas en hel del pant både i hemmen, på arbetsplatser och andra samlingsplatser. Den panten ska vi försöka samla in till förmån för vår verksamhet, men givetvis får alla som vill vara med och stötta vår kampanj genom att själva vara med och lämna in sin pant. Det vore så uppskattat och är guld värt för vår förening.

Förutom att ge sitt stöd till vår verksamhet så är man dessutom med och gör en god sak för klimatet. Bra va?! Win - win. Tack för ditt bidrag på förhand!

Vi bjuder in medlemmarnas familjer till juluppvisning
2022-12-12 20:59

Årets juluppvisning anordnas söndag den 18 december. Vi genomför uppvisningen i två sessions, där samtliga grupper visar upp sig bägge gångerna. Skulle vi ha möjlighet att ta in fler i hallen så hade vi haft en uppvisning, men pga brandsäkerheten har vi en begränsning i hur många som vi får ta in i hallen. Det är också därför som vi inte går ut med någon allmän inbjudan denna gång, utan enbart bjuder in medlemmarnas familjer via e-post och hemsidan.

Välj Luleå Cheer & Dance Team som föreningen du vill ge ditt stöd