Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2019. Foto: PeO Jakobsson.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.

Här börjar julen - Köp bingolotter och stötta LCD
2021-11-08 22:49

Letar ni efter Bingolottos adventskalender eller bingolotter till uppesittarkvällen? Inga problem! Hos LCD hittar du allt  Vi kommer från och med kommande söndag (14/11) att sälja enkellotter, dubbellotter och trippellotter till uppesittarkvällen dagen före julafton + julkalendrar.

Säg till om ni vill köpa eller prata med våra medlemmar, så fixar vi det!

Bring a friend
2021-10-31 14:32

Under vecka 44-45 får man ta med en kompis på sin träning - BRING A FRIEND.

LCD Jackets har fått en riktigt Power start
2021-10-17 22:27

I helgen har våra juniorer i LCD Jackets, junior level 2 genomfört säsongens koreografiläger. Under tre intensiva dagar har de lagt grunden för det som komma skall.

Stötta LCD när du handlar, bokar och spelar
2021-09-23 09:49

Du kan på ett enkelt sätt vara med och stötta Luleå Cheer & Dance Team när du exempelvis beställer varor eller bokar resor och hotell online. Gå då via Sponsorhuset och Ullmax. Spelar du via Svenska spel eller på Bingolotto, se då tll att du är med och stöttar vår förening. Tack för ditt stöd på förhand! Det är guld värt.

En intensiv och lärorik helg är över
2021-09-05 21:07

Under helgen har vårt junior level 3 lag haft besök av Nathalie Bröndrup från Norge. I tre dagar har de fått prova på och utveckla nya skills, men också fått tips som kan hjälpa de att förbättra sin teknik.