LCD Ladybugs
LCD Ladybugs under säsongsstarten 20/21. Foto: Luleå Cheer & Dance Team.

Det här är vår yngsta träningsgrupp. Det är en träningsgrupp som utvecklar medlemmarna både mot tävling och egen träning.

Gruppen kommer under kommande säsong att bestå av tjejer födda 2012-2014 som kommer att träna en gång i veckan och då jobba mycket med grunderna inom lagidrotten cheerleading - dvs rörelsemönstret, men även grundläggande gymnastik, hoppteknik, samt enklare byggmoment (stunts och enklare pyramider). Självklart kommer de också att lära varandra vad det innebär att vara en bra och rättvis kompis.

Eftersom att tjejerna inte tävlar kommer de få chansen att visa upp små program på t ex terminsavslutningarna och genrepen i samband med de andra lagen i föreningen.

Träningstider:

• Onsdagar kl 17-18

Om inte annat sägs så håller vi till i sporthallen på Porsön, i B-hallen när vi tränar.

• Terminsavgift = 1 000 kr/ termin
  • Medlemsavgift = 250 kr / år
  • Licensavgift = 30 kr/ säsong tom 11 år

Tränare

• Klara Lundin
  • Lina Hertting
  • Felice Johansson
  • Lova Flodström

Intagning till gruppen görs i samband med höstterminen, men vi tar fortlöpande emot intresseanmälningar. Inför säsongen 2021/2022 har vi öppnat upp 20 platser i laget.

Inför vårterminen kommer vi att göra ytterligare ett intag av medlemmar till gruppen, om några som börjar nu i höst slutar eller byter grupp.

Vill man börja träna i Ladybugs som är en träningsgrupp förutsätter det att vi har lediga platser i gruppen. I övrigt krävs inga förkunskaper. Träningen anpassas istället efter individerna i gruppen. Intag sker enbart efter kölistan.

Är du intresserad? Vill du söka en plats i laget? Tveka inte! Skicka in en intresseanmälan!