SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheerleadingförening, LCD

LCD Honeybees - UPPDATERAS!!!
Från första dagen på NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.

"Honeybees - YEAH,

      the name you wont forget!

Learn it, live it, love it.

    Honeybees!"

 

Under de senaste säsongerna har det här laget fortsatt att bygga upp en stabil grund som juniorer. Utvecklingen har gått från level 1 för något år sedan till level 3 idag. De flesta tjejerna som finns med i laget har tränat i föreningen under många år, men några är helt nya för denna säsong. 

 

Laguppställningen i år består av medlemmar som tränat aktivt och målmedvetet för att tävla i klassen cheer junior level 3. 

 

Att medlemmarna trivs tillsammans och har en bra sammanhållning har under de sista åren gett bra resultat på träningarna. Även framöver kommer prio ligga på att utveckla laget, för att då såväl tränare som medlemmar är redo ta steget vidare till andra levels och divisioner. Det är exempelvis därför som gruppen ibland tränar även på högre moment, trots att de tävlar i level 3.

 

Tävlingar 2021/2022:

 • Nordic All Level Championship, 4-5 december, Göteborg
 • DM norra, 19 februari, Luleå
 • RM & SM, 14-15 maj, Nyköping (**)

(**) Förutsättningen för att tävla RM/SM är att laget kvalificerar sig vidare från DM. 

 

Säsongen 2019/2020 resulterade i ett silver på Nordic all level championship i Göteborg och ett guld på distriktsmästerskapet i cheerleading (DM norra). Resten av tävlingarna under 2020 och inledningen av 2021 har varit inställda pga coronapandemin.

 

Träningstider 2021/2022

 • Måndagar (individuella tumbling klasser) 
 • Onsdagar kl 19-21
 • Söndagar kl 13.30-16
Om inte annat meddelas är samtliga träningar i sporthallen på Porsön, i B-hallen.

 

Avgifter:

 • Terminsavgift = 1 500 kr/ termin 
 • Medlemsavgift = 250 kr / år
 • Licensavgift = 235 kr/ säsong

Via denna länk kan ni se programmet som i stor konkurrens gav laget ett silver på Nordic All Level Championship 2021, i klassen cheer junior level 3. 

 

Intresseanmälan:

Vill man börja träna i Honeybees som är en tävlingsgrupp förutsätter det först och främst att vi har lediga platser och positioner i gruppen. Dessutom måste man ha rätt förkunskaper. 

 

Men tveka inte. Är du intresserad? Vill du söka en plats i laget? Hör av dig nu! Det finns några lediga platser kvar i laget. Skicka in en intresseanmälan! 

 

Övriga videos:

 

 • Här får ni se det program som i stor konkurrens gav våra tjejer ett guld i klassen cheer junior level 2 på Svenska Cheerleadingförbundets distriktsmästerskap 2020. Tänk gärna på att programmet är koreograferat för att ses rakt framifrån. Detta är filmat snett från sidan.
 
 • Via denna länk kan ni se programmet som i stor konkurrens gav laget en sjätte plats på DM i klassen cheer junior level 2 under DM 2019. En tjej blev sjuk precis innan start. Vi fick göra om och tjejerna gav allt och hade inte kunnat göra det bättre. Så fantastiskt bra jobbat av hela laget.
 
 • Här får ni se det program som gav våra tjejer ett silver i klassen cheer minior level 1 på Svenska Cheerleadingförbundets distriktsmästerskap 2018. Ha i åtanke att de då bara en liten stund innan tävling tvingades ändra sitt tävlingsprogram. Det gör prestationen ännu större. Imponerande!

 

 
Glöm inte medlemsappen
Var med och stötta LCD
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten


Använd Sponsorhuset - du får pengar tillbaka och du stöttar LCD

Teckna en prenumeration - stötta Luleå Cheerleadingförening, LCD

Bronsbingo - 1 bingolott/ vecka

Silverbingo - 2 bingolotter/ vecka

Guldbingo - 2 dubbellotter/ vecka

Prenumerera på Sverigelotter

Glöm inte välja Luleå Cheerleadingförening, LCD som föreningen du vill ge ditt stöd.

Våra sponsorer
En del av svensk idrott