SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheerleadingförening, LCD

Tumbling level 1

Den här gruppen är en av våra nya tumblingklasser, då vi kör gemensamma, individuellt anpassade träningar i tumbling-/gymnastik. Dvs man får då träna efter sina helt, egna förutsättningar och på just den level där man ligger just då. Något som givetvis kan komma att ändras under terminen och året. 

 

Om man exempelvis börjar i level 1 och sedan är redo för level 2, då får man självklart byta grupp. Ingenting är statiskt. Det är likadant om man exempelvis anmäler sig till level 2, men inte är redo för att träna bakåtvolter, då måste vi ju av säkerhetsskäl och för att undvika eventuella skador rekommendera level 1 till att börja med. Meningen är ju att det ska vara roligt och att alla ska känna att de får en egen personlig utveckling.

Vad innehåller klassen?

I level 1 tränar vi på kroppskontroll, kullerbyttor (framåt och bakåt), hjulningar, rondater, handstående och mjukisar (framåt och bakåt).

 

Det finns inga krav på förkunskaper.

 

Träningstider: 

  • Tisdagar kl 18.45-20

Avgifter:

  • Kostnad = 500 kr/ termin.

Kvarstår frågor och funderingar är ni varmt välkomna att höra av er. Ni gör det enklast genom att prata med våra tränare eller så mailar ni vår förening. 

Hjälp LCD att nå RM i Helsingborg
En insamling för Luleå Cheerleadingförening, LCD
Luleå Cheerleadingförening, LCD har kvalat vidare till riksmästerskapet (RM) i cheerleading med tre av våra lag - Bees jr, LCD Jackets och LCD Honeybees. Tävlingarna avgörs i Helsingborg och vi söker stöd till resan.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Glöm inte medlemsappen
Var med och stötta LCD
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten

Teckna en prenumeration - stötta Luleå Cheerleadingförening, LCD

Bronsbingo - 1 bingolott/ vecka

Silverbingo - 2 bingolotter/ vecka

Guldbingo - 2 dubbellotter/ vecka

Prenumerera på Sverigelotter

Glöm inte välja Luleå Cheerleadingförening, LCD som föreningen du vill ge ditt stöd.

Våra sponsorer
En del av svensk idrott