Glöm inte att stötta LCD när du pantar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheer & Dance Team

Tumbling level 3+

Den här gruppen är en av våra nya tumblingklasser då vi kör gemensamma, individuellt anpassade träningar i tumbling-/gymnastik. Dvs man får då träna efter sina helt, egna förutsättningar och på just den level där man ligger just då. Något som givetvis kan komma att ändras under terminen och året. 


Om man exempelvis börjar i level 1 och sedan är redo för level 2, då får man självklart byta grupp. Ingenting är statiskt. Det är likadant om man exempelvis anmäler sig till level 2, men inte är redo för att träna bakåtvolter, då måste vi ju av säkerhetsskäl och för att undvika eventuella skador rekommendera level 1 till att börja med. Meningen är ju att det ska vara roligt och att alla ska känna att de får en egen personlig utveckling.

Vad innehåller klassen?

I level 3  tränar vi på kroppskontroll, repeterar level 1 och level 2, samt går vidare på saltos och serier med running och standing tumbling. Förkunskaper: Att man behärskar och har godkända moment i level 2.


Träningstider: 

  • Måndagar kl 20-21

Avgifter:

  • Kostnad = 500 kr/ termin.
Kvarstår frågor och funderingar är ni varmt välkomna att höra av er. Ni gör det enklast genom att prata med våra tränare eller så mailar ni vår förening. 
 
Var med och stötta LCD

Våra sponsorer