Glöm inte att stötta LCD när du pantar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheer & Dance Team

Ledarsida för LCD coaches
Här är det tänkt att vi ska lägga upp info som alla tränare och ledare i vår förening kan ha nytta av. 

Information och de dokument som vi vill att endast LCD tränare och ledare ska se och komma åt finns under intranätet - coaches, dit ni har en egen inloggning. 

Där hittar ni bl.a utbildningsplaneringen, säsongens upplägg, träningslänkar, samt olika dokument som ni som tränare både ska känna till och ha tillgång till.

Återkom gärna med önskemål på information som ni saknar eller som ni skulle vilja se och kunna hitta här på vår egen sida. Tack för hjälpen!
Utbildningsplan hösten 2022 och ledarmötet i mars
2022-04-16 11:02

Sammanfattningen från sista ledarmötet + utbildningsplanen för hösten 2022 ligger på Intranätet, coachsidan. Tänk på att ni som är ledare behvöer logga in för att komma åt informationen. Det är samma inloggning som ni har i ledarappen som gäller. 

Uppdaterad info inför vårterminen 2022
2021-12-30 23:44

Ni hittar dokumenten med samtliga lokalbokningar på intranätet. Där hittar ni också utbildningsplaneringen för våren 2022. Tänk på att du måste logga in för att komma åt intranätet. 

 
Sammanfattning av ledarmötet 17 mars
2021-03-17 22:39

Ni hittar sammanfattningen på intranätet. Tänk på att du måste logga in för att komma åt intranätet. 

Att tänka på när vi tränar i Arcushallen
2020-09-14 06:51
Här följer en kort sammafattning och information om vad som gäller då vi är i Arcushallen för att köra tumbling- och voltträning. 
E-utbildning Ren vinnare
2020-09-04 20:54
Som ett led i att öka kunskapen om doping och för att kunna delta aktivt i antidopingarbetet uppmuntras och uppmanas samtliga ledare och tränare i vår förening att genomföra e-utbildningen Ren vinnare.