Ledarsida för LCD coaches
Här är det tänkt att vi ska lägga upp info som alla tränare och ledare i vår förening kan ha nytta av.

Information och de dokument som vi vill att endast LCD tränare och ledare ska se och komma åt finns under intranätet - coaches, dit ni har en egen inloggning.

Där hittar ni bl.a utbildningsplaneringen, säsongens upplägg, träningslänkar, samt olika dokument som ni som tränare både ska känna till och ha tillgång till.

Återkom gärna med önskemål på information som ni saknar eller som ni skulle vilja se och kunna hitta här på vår egen sida. Tack för hjälpen!
Sammanfattning av ledarmötet 17 mars
2021-03-17 22:39

Ni hittar sammanfattningen på intranätet. Tänk på att du måste logga in för att komma åt intranätet.

Att tänka på när vi tränar i Arcushallen
2020-09-14 06:51
Här följer en kort sammafattning och information om vad som gäller då vi är i Arcushallen för att köra tumbling- och voltträning.
E-utbildning Ren vinnare
2020-09-04 20:54
Som ett led i att öka kunskapen om doping och för att kunna delta aktivt i antidopingarbetet uppmuntras och uppmanas samtliga ledare och tränare i vår förening att genomföra e-utbildningen Ren vinnare.
Sammanfattning av ledarmötet 17 aug
2020-08-17 20:47
Ni hittar sammanfattningen på intranätet, där vi också laddat upp alla de dokument som vi gick igenom under ledarmötet. Tänk på att du måste logga in för att komma åt intranätet.
Glöm inte att ladda ner ledarappen
2020-08-14 20:58
Aldrig mer än en armlängds avstånd till ditt föreningssystem. Här rapporterar du all närvaro/frånvaro, samt att ni har kontaktinfo inne i ledarappen till alla, både aktiva och föräldrar, i respektive grupp. Scrolla runt och bli kompis med appen.

Användarnamnet är det du fått utmailat för att komma åt systemet som ledare. Lösenordet har du sedan själv fått välja. Har du glömt bort något eller saknar några uppgifter? Kontakta föreningens administratör.

Appen finns att ladda ner både från Google play och App store. Här kan du läsa mer!