LCD Butterflies

Det här är vår äldsta träningsgrupp. Det är en träningsgrupp som utvecklar medlemmarna både mot tävling och egen träning.

Gruppen består under den här säsongen av tjejer födda 2008-2011 som tränar en gång i veckan, då de jobbar mycket med grunderna inom lagidrotten cheerleading - dvs rörelsemönstret, men även grundläggande gymnastik, hoppteknik, samt enklare byggmoment (stunts och enklare pyramider). Självklart kommer de också att lära varandra vad det innebär att vara en bra och rättvis kompis.

Eftersom gruppen inte tävlar kommer de få chansen att visa upp små program på t ex terminsavslutningarna och genrepen i samband med de andra lagen i föreningen.

Träningstider:

• Onsdagar kl 18-19

Om inte annat sägs så håller vi till i sporthallen på Porsön, i B-hallen när vi tränar.

• Terminsavgift = 1 000 kr/ termin
  • Medlemsavgift = 250 kr / år
  • Licensavgift = 30 kr/ säsong tom 11 år

Tränare

• Clara Holtrin
  • Tova Blom
  • Vendela Lilja

Intagning till gruppen görs i samband med höstterminen, men vi tar fortlöpande emot intresseanmälningar. Inför säsongen 2021/2022 öppnade vi upp 16 platser i laget.

Vill man börja träna i Butterflies som är en träningsgrupp förutsätter det att vi har lediga platser i gruppen. I övrigt krävs inga förkunskaper. Träningen anpassas istället efter individerna i gruppen. Intag sker enbart efter kölistan.

Är du intresserad? Vill du söka en plats i laget? Tveka inte! Skicka in en intresseanmälan!