LCD Group stunt junior

Det här laget är helt nytt för säsongen 2021/2022. Men de som kan sin historia vet att det tidigare funnits group stunt lag inom vår förening, men då på seniornivå. Den främsta framgången kom under SM 2006 då LCD Honeybees vann guld i klassen group stunt senior.

Tjejerna som ingår i laget idag har alla tidigare tränat cheerleading. Samtliga ingår de i juniorlaget LCD Honeybees. Tillsammans med sina tränare kommer de satsa på att bygga upp en stabil grund och en stark sammanhållning. Prio kommer att ligga på att utveckla laget och det tekniska kunnandet.

Laguppställningen under säsongen 2021/2022 består av tjejer som är födda mellan 2006-2009. Samtliga medlemmar som tränar aktivt och målmedvetet för att klara stunts på elite level nivå.

Tävlingar 2021/2022:

• Som det ser ut just nu är ingen tävling inplanerad. Om det ändras återkommer vi.

Träningstider 2021/2022

• Uppdateras längre fram
Om inte annat meddelas är samtliga träningar i sporthallen på Porsön, i B-hallen.

• Utgår inga avgifter då träningarna sker inom ramen för juniorlaget LCD Honeybees. Där har samtliga medlemmar redan betalat medlemsavgift, licensavgift och deltagaravgift.
För fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att maila vår förening.