Glöm inte att stötta LCD när du pantar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheer & Dance Team

LCD Group stunt junior
LCD Group stunt DM norra 2022. Foto: Rickard Garvare.

Det här laget är helt nytt för säsongen 2021/2022. Men de som kan sin historia vet att det tidigare funnits group stunt lag inom vår förening, men då på seniornivå. Den främsta framgången kom under SM 2006 då LCD Honeybees vann guld i klassen group stunt senior. 

 

Tjejerna som ingår i laget idag har alla tidigare tränat cheerleading. Samtliga ingår de i juniorlaget LCD Honeybees. Tillsammans med sina tränare kommer de satsa på att bygga upp en stabil grund och en stark sammanhållning. Prio kommer att ligga på att utveckla laget och det tekniska kunnandet.

 

Laguppställningen under säsongen 2021/2022 består av tjejer som är födda mellan 2006-2009. Samtliga medlemmar som tränar aktivt och målmedvetet för att klara stunts på elite level nivå. 

 

Tävlingar 2021/2022:

  • DM norra 2022 - Luleå
  • Future Spring Cup - Boden
  • RM/SM 2022 - Nyköping

Träningstider 2021/2022

  • Tisdagar kl 17.30-19
Om inte annat meddelas är samtliga träningar i sporthallen på Porsön, i B-hallen.
 

Avgifter:

  • Utgår inga avgifter då träningarna sker inom ramen för juniorlaget LCD Honeybees. Där har samtliga medlemmar redan betalat medlemsavgift, licensavgift och deltagaravgift.
För fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att maila vår förening. 
 
Tävlingsprogram:
 
 
En enorm prestation i och med att programmet fick justeras på sista träningen före tävling och det på grund av covid. Att de då lyckas leverera på det sätt de gör förtjänar all respekt. Tänk gärna också på att programmet är koreograferat för att ses rakt framifrån och detta är filmat snett från sidan.
 
 
 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen