Hit Summer Camp 24

Under tredje helgen i augusti, den 16-18 augusti, arrangerar vi ett öppet cheercamp i Luleå. Vi erbjuder ett läger som är uppdelat i levels, samt klasser för alla tränare. Du vill inte missa detta evenemang. Vi kommer att erbjuda dig mycket skoj, ny kunskap, samt utbyte, vänner och lekar.

Camp staff 2024
2024-05-07 00:01

The entire camp staff comes from Hit Cheer Camp EU. They are all certified and well known for their experience, international awards, and coaching skills.

Inbjudan till / Invitation for Hit Summer Camp 24
2024-04-23 01:28

During the third weekend of August 16-18, we will host an open cheercamp in Luleå. We offer you a camp divided into levels, as well as classes for all coaches.

You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

Norr Media besökte årets stora läger
2023-08-15 00:54
Under lördagen fick vi besök av en reporter från Norr media. Resultatet blev en artikel i både Norrländska Socialdemokraten och Norrbottens-Kuriren. Samma artikel är publicerad i båda tidningarna.

Länk till artikeln (som tyvärr är låst)