Hit Summer Camp 22

During the second weekend of August 12-14, we will host an open cheercamp in Luleå. You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

Invited are all interested cheerleaders – individuals, teams and clubs/programs from Sweden, Norway, and Finland. The numbers of participants are due to the facility limited for 130, so don’t hesitate to send in your registration.

Invitation for Hit Summer Camp 22
2022-06-17 20:15

During the second weekend of August 12-14, we will host an open cheercamp in Luleå. Invited are all interested cheerleaders – individuals, teams and clubs/programs from Sweden, Norway, and Finland.

You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

Camp staff
2022-06-17 20:15

The entire camp staff comes from Hit Cheer Camp EU. They are all certified and well known for their experience, international awards, and coaching skills.