LCD Group stunt senior
LCD Honeybees group stunt, SM 2006

Inför säsongen 2023/2024 startar vi återigen upp ett group stunt seniorlag. De som kan sin historia vet att det tidigare funnits ett sådant lag inom vår förening. Den främsta framgången kom under SM 2006 då vi vann klassen group stunt senior.

Laguppställningen under säsongen 2023/2024 presenteras inom kort.

Gemensamt för dem är att samtliga är medlemmar som tränar aktivt och målmedvetet för att klara stunts på elite och premier level nivå.

Tävlingar 2023/2024:

• DM norra 2024 - Luleå
  • SM 2024 - Luleå
  • Northern Spring Cup - Oulu, Finland
  • Future Spring Cup - Boden

Träningstider 2023/2024:

• Inte klart
Om inte annat meddelas är samtliga träningar i sporthallen på Porsön, i B-hallen.

• Utgår inga avgifter då träningarna sker inom ramen för seniorlaget LCD Honeybees. Där har samtliga medlemmar redan betalat medlemsavgift, licensavgift och deltagaravgift.
För fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att maila vår förening.
Hjälp LCD att nå RM i Helsingborg
En insamling för Luleå Cheerleadingförening, LCD
Luleå Cheerleadingförening, LCD har kvalat vidare till riksmästerskapet (RM) i cheerleading med tre av våra lag - Bees jr, LCD Jackets och LCD Honeybees. Tävlingarna avgörs i Helsingborg och vi söker stöd till resan.