Glöm inte att stötta LCD när du pantar!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Luleå Cheer & Dance Team

Välkomna till Luleå Cheer & Dance Team
LCD Honeybees under NALC 2021. Foto: Tom Lorenz, Allstar New Media.
Vi är en av Luleås cheerleadingföreningar. Hos oss finns både tävlingslag och träningsgrupper. Men vi vill bli ännu fler! Vi söker även fler ledare. Hör av dig nu! Du är varmt välkommen till LCD.
 
Cheer for Pride
2022-08-16 21:47

På lördag den 20 augusti är vi med och firar alla människors lika värde. 🤗 Oavsett vem du är, var du kommer ifrån, vem du tror på, hur du ser ut eller vem du tycker om - Glöm aldrig bort ... Du är värdefull! ❤🧡💛💚💙💜

 

Vi uppmanar och uppmuntrar alla våra medlemmar att sluta upp och vara med i Luleås Prideparad. Mer info kommer med mail. 

Boka in den 7 maj för en riktig cheerleadingfest
2022-08-06 22:06

Söndag den 7 maj 2023 är alla fem föreningar i Norrbotten som är medlemmar i Svenska Cheerleadingförbundet, med lag och olika grupper, inbjudna till en gemensam vårshow och manifestation för cheerleading. Det blir dessutom ett toppentillfälle för de lag som ska tävla på RM & SM att få träna och visa upp sig inför en större publik. 

LCD är #bästaklubben - får 20 000 kronor
2022-07-29 22:32

Där alla är välkomna, där vi kämpar för varandra. Det var rubriken på den video som vår tränare Elin Söderström skapade och det visade sig vara ett vinnande bidrag. Vår förening är den första som får 20 000 kronor av den olympiska mästaren Stefan Holm och Sveriges Centralförening för idrottens främjande. 

Nu börjar jobbet - Mot premier
2022-07-01 22:52

Då - brons cheer A senior SM 2006. Nu - Siktet är åter inställt på att en dag nå högsta nivån, premier klassen.

Inbjudan till sommarens bästa läger
2022-06-17 20:16

During the second weekend of August 12-14, we will host an open cheercamp in Luleå. Invited are all interested cheerleaders – individuals, teams and clubs/programs from Sweden, Norway, and Finland.

 

You wouldnt like to miss this event. We will offer you a lot of fun, skills as well as exchange, friends, and games.

 

The numbers of participants are due to the facility limited for 130, so don’t hesitate to send in your registration.

 

Here you find some more information.