Cheer Spring Show

Lördagen den 11 maj arrangerar vi en show och dag för cheerleading.

Luleå Energi Arena

Lördag den 11 maj - prel kl 13-16

Obs! De exakta tiderna kommer längre fram

2024-05-10 20:48

Körschema (uppdateras)
2024-05-04 22:18

Biljetter köps i förväg, online. Ingen försäljning i hallen. Här hittar du biljetterna!

• Publikinsläpp kl 12.30 (numrerade platser)
  • Uppvisningen startar kl 13.
  • Avslutning beräknat kl 15, absolut senast kl 15.30.

Det kommer att finnas fika till försäljning. Det kommer även finnas en cheerloppis där man kan fynda, men också lämna in egna cheersaker för försäljning + att vi har en hantverkshörna där ni också kan köpa hem något fint. Ingen kortbetalning. Endast swish och möjligtvis kontanter, men helst inte.

Gå gärna och mingla och fika när ni har möjlighet. Vi har bara en kortare paus. Försök dock att inte gå bland stolarna på läktarna när det är program som pågår på själva uppvisningsmattan.

Biljetterna är släppta till Cheer Spring Show
2024-04-25 01:31
LCD Honeybees under DM 2024. Foto: Rickard Garvare.

Nu har vi släppt biljetterna till Cheer Spring Show 2024. I år medverkar förutom vår förening även MAIF Cheerleading från Gällivare, Cheer Future från Boden, Cheer Unity från Piteå, samt Kalix Cheerleading Team. Så roligt!!!

Vi anordnar en cheer loppis under Cheer Spring Show
2024-04-11 13:40

Har du fräscha, hela, rena cheersaker som du inte använder mer, men som har mycket kvar mer att ge? Ta med och sälj under Cheer Spring Show.

Inbjudan till/Invitation for Cheer Spring Show 2024
2024-02-01 22:47
Lördagen den 11 maj arrangerar vi en show och dag för cheerleading i Luleå. Vi skulle bli väldigt glada om vi fick välkomna även er som deltagare.

Invited are all interested teams from the northern most part of Sweden – Gällivare, Boden, Luleå, Piteå and Kalix – as well as Northern Lights from Oulu in Finland.

For more information see the invitation.

Hjälp LCD att nå RM i Helsingborg
En insamling för Luleå Cheerleadingförening, LCD
Luleå Cheerleadingförening, LCD har kvalat vidare till riksmästerskapet (RM) i cheerleading med tre av våra lag - Bees jr, LCD Jackets och LCD Honeybees. Tävlingarna avgörs i Helsingborg och vi söker stöd till resan.