Cheer Spring Show

Lördagen den 11 maj arrangerar vi en show och dag för cheerleading.

Luleå Energi Arena

Lördag den 11 maj - prel kl 13-16

Obs! De exakta tiderna kommer längre fram

2024-04-11 13:40

Har du fräscha, hela, rena cheersaker som du inte använder mer, men som har mycket kvar mer att ge? Ta med och sälj under Cheer Spring Show.

Inbjudan till/Invitation for Cheer Spring Show 2024
2024-02-01 22:47
Lördagen den 11 maj arrangerar vi en show och dag för cheerleading i Luleå. Vi skulle bli väldigt glada om vi fick välkomna även er som deltagare.

Invited are all interested teams from the northern most part of Sweden – Gällivare, Boden, Luleå, Piteå and Kalix – as well as Northern Lights from Oulu in Finland.

For more information see the invitation.

Hjälp LCD att nå RM i Helsingborg
En insamling för Luleå Cheerleadingförening, LCD
Luleå Cheerleadingförening, LCD har kvalat vidare till riksmästerskapet (RM) i cheerleading med tre av våra lag - Bees jr, LCD Jackets och LCD Honeybees. Tävlingarna avgörs i Helsingborg och vi söker stöd till resan.